Aanbod

Welkom bij Aikido Leidsche Rijn, waar de kunst van Aikido tot leven komt!

Bij Aikido Leidsche Rijn geloven we dat Aikido meer is dan alleen een zelfverdedigingskunst; het is een pad naar persoonlijke groei en zelfontdekking. Onze trainingen zijn ontworpen om niet alleen fysieke vaardigheden te ontwikkelen, maar ook om innerlijke rust en mentale kracht te bevorderen.

Probeer Aikido: De Smaak van Zelfverdediging

Net zoals je chocolade moet proeven om de smaak echt te begrijpen, moet je Aikido ervaren om de diepte ervan te waarderen. Wij nodigen je uit voor een kosteloze en vrijblijvende proefles. Neem makkelijk zittende kleding mee, zoals een joggingsbroek en een T-shirt, en ontdek de wereld van Aikido bij ons.

Aikido voor Kinderen

Ons kinderprogramma is speciaal ontworpen voor jonge leerlingen (7-18 jaar) om de beginselen van Aikido te leren op een leuke, veilige en ondersteunende manier. Kinderen leren niet alleen hoe ze zichzelf kunnen verdedigen, maar ook belangrijke levenslessen zoals discipline, respect, samenwerking en doorzettingsvermogen.

  • Lesduur: 1 uur
  • Tijdstip: Zondag, 09.30-10.30 uur

Aikido voor Volwassenen

  • Minimumleeftijd: 18 jaar
  • Lesduur: 1,5 uur
  • Tijdstip: Zondag, 10:30-12:00 uur

Locatie en Lesgeld

Onze trainingen vinden plaats in Buurtcentrum Het Zand, op adres: Pauwoogvlinder 20, Utrecht.

Mocht je het na twee gratis proeflessen nog steeds leuk vinden, dan vragen wij maandelijks lesgeld van €25 voor kinderen en studenten, en €36 voor volwassenen.

Waarom kiezen voor Aikido Leidsche Rijn

✔ Ervaren en gekwalificeerde instructeurs
✔ Veilige en vriendelijke trainingsomgeving
✔ Lessen geschikt voor alle niveaus en leeftijden
✔ Focus op persoonlijke ontwikkeling en zelfverbetering